آغاز همایش ملی هنر‌های نمایشی و دیجیتال در دامغان

By 21 دسامبر , 2019 No Comments

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، عبدالعلی بصیری، رئیس دانشگاه دامغان در حاشیه آیین افتتاحیه این همایش گفت: همایش ملی هنر‌های نمایشی و دیجیتال برای نخستین بار در چهار محور تلویزیون، سینما، هنر‌های دیجیتال و تئاتر به مدت ۲ روز در دانشگاه دامغان برگزار می‌شود.

او افزود: آثار دانشجویان در ۲۵ بخش محور‌های این نمایش به سامانه دانشکده هنر دانشگاه دامغان ارسال شده است.

رئیس دانشگاه دامغان تصریح کرد: مقاله‌های ارسالی از سوی داوران و اساتید دانشگاه‌های هنر کشور در بخش‌های مختلف مورد داوری قرار گرفته است که از این تعداد، ۲۳ مقاله برای ارائه و سخنرانی انتخاب شده است.

بصیری بیان کرد: به همت دبیران این همایش ملی، فراخوان شرکت در همایش به صورت ملی به تمامی دانشگاه‌ها و موسسه‌های تحقیقاتی کشور ارسال شده است و دانشگاه دامغان، امروز میزبان هنردوستان کشور است.

او ابراز کرد: برگزاری این همایش می‌تواند نقش بسزایی در افزایش دانش و کسب علوم نوین برعهده داشته باشد که خروجی آن نیز می‌تواند در بخش‌های اصلی این همایش تاثیرگذار باشد.

سخنرانی کلیدی اساتید برجسته، ارائه مقاله‌های برگزیده، تور دامغان گردی و ارائه پوستر مقالات به شرکت کنندگان از جمله برنامه‌های این همایش است.