پوستر پنجمین جشنواره ی ملی دانشجویی هنرهای دیجیتال هکاتم رونمایی شد

By 16 فوریه , 2020 No Comments

همزمان با ولادت با سعادت حضرت زهرا(س) و روز مادر ، پوستر پنجمین دوره از جشنواره ی ملی هنرهای دیجیتال هکاتم دانشگاه دامغان با حضور اساتید و دانشجویان دانشکده ی هنر برگزار گردید.

در این مراسم ، دکتر سارا صادقی نیا ، معاون دانشکده هنر ضمن تبریک این روز ، مقارن شد این عید سعید و آیین رونمایی از پوستر این جشنواره را فرخنده دانست و ضمن ابراز امیدواری از برگزاری هر چه بهتر این جشنواره افزود :

جشنواره ی هنرهای دیجیتال هکاتم که در دوره ی قبلی خود به صورت استانی برگزار شده بود ، امسال برای اولین بار در سطح ملی برگزار می شود که باعث خوشحالی است .

صادقی نیا در ادامه اضافه کرد :

بیش از ۶۰۰ اثر در بخش های مختلف از دانشگاه های سراسر کشور به این جشنواره ارسال شده است که هم از نظر کمّی و هم از نظر کیفی رشد قابل توجهی داشته و با عنایت به سراسری بودن این دوره ، می توان به یک جشنواره ی با کیفیت امیدوار بود که در سالهای آینده نیز با قوت بیشتر ادامه خواهد داشت .

در بخش دیگری از این مراسم ، فریما یداللهی دبیر این دوره از جشنواره با آرزوی هر چه بهتر برگزار شدن پنجمین دوره از این جشنواره خاطر نشان کرد که :

برنامه ریزی و فعالیت های اجرایی دبیرخانه از ماه ها قبل آغاز شده و در نهایت از ۴ تا ۸ اسفند ماه ، میزبان راه یافتگان به بخش های رقابتی خواهیم بود . وی با دعوت از همه دانشجویان برای شرکت در اکران ها و ورکشاپ ها ابراز امیدواری کرد که با تلاش همه ی عوامل اجرایی ، یک جشنواره ی با کیفیت در پیش رو خواهد بود .

شایان ذکر است که جشنواره ملی دانشجویی هکاتم در بخش های فیلم کوتاه ،فیلم مستند ، فیلم تجربی،ویدئو آرت ، برنامه ی تلویزیونی ، انیمیشن ،موشن گرافیک، لوگو ، پوستر ، نقاشی دیجیتال و عکس از سراسر کشور آثار دانشجویان را دریافت نموده است که پس از بازبینی توسط هیئت انتخاب ، راه یافتگان بخش های رقابتی اعلام خواهند شد .