تقویم برنامه های دانشکده هنر

By 15 سپتامبر , 2019 No Comments

موضوع پایان نامه: از زبانشناسی به نمایشنامه شناسی

استاد راهنما: آقای دکتر مقداد جاویدی صباغیان

جلسه دفاعیه آقای مهدی بخشی، دانشجوی رشته ادبیات نمایشی، روز شنبه ۹۸/۱۱/۲۶ ساعت ۱۲ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار  گردید.

موضوع پایان نامه: انیمیشن اتحاد

استاد راهنما: خانم دکتر سارا صادقی نیا

جلسه دفاعیه آقای نیما نوروزی، دانشجوی رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتال، روز یکشنبه ۹۸/۱۱/۲۰ ساعت ۱۰ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار  گردید.

دفاعیه

موضوع پایان نامه: بررسی و شناخت جنبه ها و جلوه های شخصیت آخیلوس در ادبیات حماسی و نمایشی کلاسیک

استاد راهنما: آقای دکتر مقداد جاویدی صباغیان

جلسه دفاعیه خانم نرگس قنواتی، دانشجوی رشته ادبیات نمایشی، روز شنبه ۹۸/۱۱/۱۹ ساعت ۱۱ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار  گردید.

دفاعیه

موضوع پایان نامه: بررسی تطبیق نظامات اجتماعی مادرتبار و پدرسالار با تمرکز بر نمایشنامه ادیپوس شهریار اثر سوفوکلس

استاد راهنما: آقای دکتر علیرضا خوشنویس

جلسه دفاعیه آقای علی صادقی، دانشجوی رشته ادبیات نمایشی، روز شنبه ۹۸/۱۱/۰۷ ساعت ۱۱ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار  گردید.

دفاعیه

موضوع پایان نامه: مالیخولیا در شخصیت محوری نمایشنامه ایوانف آنتوان چخوف با تکیه بر آرای فروید

استاد راهنما: آقای دکتر مقداد جاویدی صباغیان

جلسه دفاعیه آقای عارف احسانی، دانشجوی رشته ادبیات نمایشی، روز شنبه ۹۸/۱۰/۲۸ ساعت ۱۶ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

دفاعیه

موضوع پایان نامه: ویدئو آرت “نویز”

استاد راهنما: آقای دکتر علیرضا خوشنویس

جلسه دفاعیه خانم نیلوفر ذوالفقاری، دانشجوی رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتال، روز چهارشنبه ۹۸/۱۰/۲۵ ساعت ۱۹ در پلاتو تجربه دانشکده هنر برگزار گردید.

دفاعیه

موضوع پایان نامه: فیلم کوتاه تجربی “شهر بی عشق”

استاد راهنما: آقای دکتر علیرضا خوشنویس

جلسه دفاعیه خانم فاطمه صداقت پور، دانشجوی رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتال، روز چهارشنبه ۹۸/۱۰/۱۸ ساعت ۱۴ در پلاتو تجربه دانشکده هنر برگزار گردید.

موضوع پایان نامه: انیمیشن استاپ موشن بی کله

استاد راهنما: خانم زهرا عرب

جلسه دفاعیه آقای صدرا عباس زاده، دانشجوی رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتال، روز سه شنبه ۹۸/۱۰/۱۷ ساعت ۹ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

موضوع پایان نامه: انیمیشن پاندورا

استاد راهنما: خانم دکتر آزاده بهمنی پور

جلسه دفاعیه آقای مجید سعیدپور، دانشجوی رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتال، روز یکشنبه ۹۸/۱۰/۱۵ ساعت ۱۱ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

موضوع پایان نامه: واکاوی مراسم آیینی گل گشنیز و بررسی وجوه نمایشی آن

استاد راهنما: آقای دکتر علیرضا خوشنویس

جلسه دفاعیه آقای علی شمس الدینی، دانشجوی رشته ادبیات نمایشی، روز سه شنبه ۹۸/۱۰/۳ ساعت ۱۴ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

موضوع پایان نامه: موشن گرافیک قارچ گانودرما

استاد راهنما: خانم عرب

جلسه دفاعیه خانم فرزانه پارسا، دانشجوی رشته تلویزویون و هنرهای دیجیتال، روز دوشنبه ۹۸/۰۹/۲۵ ساعت ۱۰:۳۰ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

برگزاری نمایش “عجایب شهر”

نویسنده و کارگردان: سجاد یعقوبی

بازیگران: علی کیانیان، مینا گل افروز، محمدحسین جمالزاده، زهرا ممشلی،ریبین بادپر،شایسته اسماعیلی، سینا مهدوی، مهدیه حبیب زاده، صادق لطفی، حانیه کاشی

موسیقی: اشکان شاهین

مکان برگزاری: مقابل دانشکده هنر و لابی  دانشکده

زمان برگزاری: ساعت ۸ صبح لغایت ۱۸ عصر

دفاعیه

موضوع پایان نامه: فیلم کوتاه «عروس جنگل»

استاد راهنما: خانم فاطمه مبارکی

جلسه دفاعیه آقای ایمان پورغلامی مقدم، دانشجوی رشته تلویزویون و هنرهای دیجیتال، روز شنبه ۹۸/۰۷/۰۶ ساعت ۱۴ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

موضوع پایان نامه: موشن کمیک لبه آگاهی

استاد راهنما: خانم فاطمه مبارکی

جلسه دفاعیه آقای حسین گودرزی، دانشجوی رشته تلویزویون و هنرهای دیجیتال، روز شنبه ۹۸/۰۷/۰۶ ساعت ۱۳ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

دفاعیه

موضوع پایان نامه: انیمیشن کوتاه «نابودی»

استاد راهنما: خانم فاطمه مبارکی

جلسه دفاعیه خانم  زهرا عباس زاده، دانشجوی رشته تلویزویون و هنرهای دیجیتال، روز شنبه ۹۸/۰۶/۳۰ ساعت ۱۲ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

دفاعیه

موضوع پایان نامه: بررسی وجوه نمایشی در داستان های گلشیری با تمرکز بر داستان معصوم دوم

استاد راهنما: آقای محمد امامی

جلسه دفاعیه آقای سیامک دری، دانشجوی رشته ادبیات نمایشی، روز چهارشنبه ۹۸/۰۶/۲۷ ساعت ۱۴ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

دفاعیه

موضوع پایان نامه: بررسی شبکه های اجتماعی مجازی و تاثیر آن بر مخاطب؛ مطالعه موردی اینستاگرام

استاد راهنما: خانم دکتر سارا صادقی نیا

جلسه دفاعیه آقای بهنام بشارت، دانشجوی رشته تلویزویون و هنرهای دیجیتال، روز چهارشنبه ۹۸/۰۶/۲۷ ساعت ۱۱ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

موضوع پایان نامه: کمیک موش برزو کوچولو

استاد راهنما: آقای دکتر علیرضا خوشنویس

جلسه دفاعیه خانم مریم خاکپور، دانشجوی رشته تلویزویون و هنرهای دیجیتال، روز چهارشنبه ۹۸/۰۶/۲۷ ساعت ۱۰ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

دفاعیه

موضوع پایان نامه: بررسی جنبه های تاریخی و اسطوره ای نمایشنامه فتح نامه کلات اثر بهرام بیضایی

استاد راهنما: خانم دکتر میترا علوی طلب

جلسه دفاعیه خانم اکرم تاجیک، دانشجوی رشته ادبیات نمایشی، روز سه شنبه ۹۸/۰۶/۲۶ ساعت ۱۳ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

بررسی جنبه های نمایشی آیین های سوگواری در لرستان

استاد راهنما: خانم دکتر میترا علوی طلب

جلسه دفاعیه خانم سحر کلانتر، دانشجوی رشته ادبیات نمایشی، روز سه شنبه ۹۸/۰۶/۲۶ ساعت ۱۲ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

دفاعیه

بازگویی به مثابه بازنمایی در آثار نغمه ثمینی؛ بررسی موردی نمایشنامه های افسون معبد سوخته، خانه، اسب های آسمان خاکستر می بارند.

استاد راهنما: آقای دکتر مقداد جاوید صباغیان

جلسه دفاعیه خانم سحر روانبخش، دانشجوی رشته ادبیات نمایشی، روز دوشنبه ۹۸/۰۶/۲۵ ساعت ۱۲:۳۰ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

تله تئاتر سوتفاهم

استاد راهنما: آقای دکتر علیرضا خوشنویس

جلسه دفاعیه آقای علی زارع، دانشجوی رشته تلویزیون، روز دوشنبه ۹۸/۰۶/۲۵ ساعت ۱۰ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

بررسی سیر اقتباس در سینمای ایران و تحلیل تطبیقی فیلم تردید و نمایشنامه هملت

استاد راهنما: آقای دکتر علیرضا خوشنویس

جلسه دفاعیه آقای یونس بیگی، دانشجوی رشته ادبیات نمایشی، روز دوشنبه ۹۸/۰۶/۲۵ ساعت ۱۵ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.