تقویم برنامه های دانشکده هنر

مکان برگزاری: مقابل دانشکده هنر و لابی  دانشکده

زمان برگزاری: ساعت ۸ صبح لغایت ۱۸ عصر

دفاعیه

موضوع پایان نامه: فیلم کوتاه «عروس جنگل»

استاد راهنما: خانم فاطمه مبارکی

جلسه دفاعیه آقای ایمان پورغلامی مقدم، دانشجوی رشته تلویزویون و هنرهای دیجیتال، روز شبنه ۹۸/۰۷/۰۶ ساعت ۱۴ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار ‘گردید.

موضوع پایان نامه: موشن کمیک لبه آگاهی

استاد راهنما: خانم فاطمه مبارکی

جلسه دفاعیه آقای حسین گودرزی، دانشجوی رشته تلویزویون و هنرهای دیجیتال، روز شبنه ۹۸/۰۷/۰۶ ساعت ۱۳ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

دفاعیه

موضوع پایان نامه: انیمیشن کوتاه «نابودی»

استاد راهنما: خانم فاطمه مبارکی

جلسه دفاعیه خانم  زهرا عباس زاده، دانشجوی رشته تلویزویون و هنرهای دیجیتال، روز شبنه ۹۸/۰۶/۳۰ ساعت ۱۲ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

دفاعیه

موضوع پایان نامه: بررسی وجوه نمایشی در داستان های گلشیری با تمرکز بر داستان معصوم دوم

استاد راهنما: آقای محمد امامی

جلسه دفاعیه آقای سیامک دری، دانشجوی رشته ادبیات نمایشی، روز چهارشبنه ۹۸/۰۶/۲۷ ساعت ۱۴ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

دفاعیه

موضوع پایان نامه: بررسی شبکه های اجتماعی مجازی و تاثیر آن بر مخاطب؛ مطالعه موردی اینستاگرام

استاد راهنما: دکتر سارا صادقی نیا

جلسه دفاعیه آقای بهنام بشارت، دانشجوی رشته تلویزویون و هنرهای دیجیتال، روز چهارشنبه ۹۸/۰۶/۲۷ ساعت ۱۱ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

موضوع پایان نامه: کمیک موش برزو کوچولو

استاد راهنما: دکتر علیرضا خوشنویس

جلسه دفاعیه خانم مریم خاکپور، دانشجوی رشته تلویزویون و هنرهای دیجیتال، روز چهارشنبه ۹۸/۰۶/۲۷ ساعت ۱۰ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

دفاعیه

موضوع پایان نامه: بررسی جنبه های تاریخی و اسطوره ای نمایشنامه فتح نامه کلات اثر بهرام بیضایی

استاد راهنما: دکتر میترا علوی طلب

جلسه دفاعیه خانم اکرم تاجیک، دانشجوی رشته ادبیات نمایشی، روز سه شنبه ۹۸/۰۶/۲۶ ساعت ۱۳ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

بررسی جنبه های نمایشی آیین های سوگواری در لرستان

استاد راهنما: دکتر میترا علوی طلب

جلسه دفاعیه خانم سحر کلانتر، دانشجوی رشته ادبیات نمایشی، روز سه شنبه ۹۸/۰۶/۲۶ ساعت ۱۲ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

دفاعیه

بازگویی به مثابه بازنمایی در آثار نغمه ثمینی؛ بررسی موردی نمایشنامه های افسون معبد سوخته، خانه، اسب های آسمان خاکستر می بارند.

استاد راهنما: دکتر مقداد جاوید صباغیان

جلسه دفاعیه خانم سحر روانبخش، دانشجوی رشته ادبیات نمایشی، روز دوشنبه ۹۸/۰۶/۲۵ ساعت ۱۲:۳۰ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

تله تئاتر سوتفاهم

استاد راهنما: دکتر علیرضا خوشنویس

جلسه دفاعیه آقای علی زارع، دانشجوی رشته تلویزیون، روز دوشنبه ۹۸/۰۶/۲۵ ساعت ۱۰ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.

بررسی سیر اقتباس در سینمای ایران و تحلیل تطبیقی فیلم تردید و نمایشنامه هملت

استاد راهنما: دکتر علیرضا خوشنویس

جلسه دفاعیه آقای یونس بیگی، دانشجوی رشته ادبیات نمایشی، روز دوشنبه ۹۸/۰۶/۲۵ ساعت ۱۵ در اتاق جلسات دانشکده هنر برگزار گردید.