اخبارتئاتر

اجرای نمایش «شرتل» در پایتخت تاتر اروپای شرقی

توسط ۱۰ مهر , ۱۳۹۷ بدون نظر

اجرای نمایش “شرتل” توسط گروه رسمی تئاتر چکاد دامغان در کشور لهستان

نمایش”شرتل” به نویسندگی و کارگردانی علی اصغر خطیب‏ زاده و دراماتورژی عرفان خطیب‏ زاده، با بازی حسین حسام نژاد در نقش اصلی این نمایش و سید سعید شاهچراغ، در پایتخت تاتر اروپای شرقی- لهستان به روی صحنه رفت.

این نمایش تازه ‏ترین اثر گروه تئاتر چکاد دامغان است که برگزیده بیست و هشتمین جشنواره تئاتر استان سمنان با کسب ۴ جایزه و همچنین منتخب شرکت در سی و ششمین جشنواره بین ‏المللی تئاتر فجر تهران بوده است.
شایان به ذکر است که حسین حسام نژاد دانشجوی ادبیات نمایشی دانشکده هنر دانشگاه دامغان رتبه اول بازیگری جشنواره تاتر استان سمنان را کسب و هنرنمایی اش در لهستان با استقبال فراوان منتقدین و هنرمندان لهستانی مواجه شده است.
این نمایش بنا به دعوت اداره فرهنگ و هنر ورشو لهستان در ماه آگوست برگزار شد که دو کشور فرانسه و سوئد هم در اجرای این فصل ورشو حضور داشتند.
کمدی “شرتل” درباره‏ی نوازنده‏ای خیابانی است که توسط عوامل تروریستی داعش فریب می‏خورد و قصد انجام عملیات تروریستی در جهان را دارد اما…

درج نظر