اجرای نمایش “ترکیب بندی شماره ۲۵”

توسط | آثار دانشجویی, اخبار, تئاتر | بدون نظر

به گزارش سایت دانشکده هنر نمایش “ترکیب بندی شماره ۲۵” به قلم و کارگردانی بهمن زنگنه از تاریخ ۳۱ اردیبهشت لغایت ۳ خرداد در پلاتوی دانشکده هنر به اجرا در آمد. در این نمایش بهمن زنگنه ، زهرا کاظمی نژاد ، پرستو انصاری فرد ، سجاد جنگی مقدم و مهدی آفتابی به عنوان بازیگر ، سعید رحمانی به عنوان مدیر صحنه ، مهسا پولادین به عنوان دستیار کارگردان ، امین مهرنو به عنوان مشاور کارگردان ، سعید زنگنه به عنوان طراح صحنه ، رامین ایمانی به عنوان طراح گریم و سمانه یوسف زاده به عنوان طراح لباس حضور داشتند.

اجرای نمایش “خانه” در دانشکده هنر

توسط | آثار دانشجویی, اخبار, تئاتر | بدون نظر

به گزارش سایت دانشکده هنر گروه هنری “انقراض” نمایش “خانه” به نویسندگی یانوش گلواتسکی را بمدت سه شب در پلاتوی دانشکده هنر اجرا کردند. در این نمایش آتنا امینیان به عنوان کارگردان و مهدی آفتابی ، امیرحسین رضوان صفت و امیر بهشتی به عنوان بازیگر حضور داشتند.

اجرای نمایش کمدی “هتل نیمکت”

توسط | آثار دانشجویی, اخبار, تئاتر | بدون نظر

نمایش “هتل نیمکت” به قلم و کارگردانی امین مهرنو دانشجوی دانشکده هنر دانشگاه دامغان هر شب از تاریخ ۲۵ لغایت ۲۷ اردیبهشت در پلاتوی دانشکده هنر اجرا شد. در این نمایش زهرا قدیمی ، امین مهرنو ، امیر ستاری ، نگار طاهونچی و پریسا حقوقی به عنوان بازیگر ، امیرحسین رضوان صفت به عنوان دستیار کارگردان ، پردیس مهرابی و نیلوفر کمالی به عنوان نور و صدا ، محمدامین صدرآرا به عنوان طراح پوستر ، پریسا حقوقی به عنوان عکاس و کیوان حمزه به عنوان سازنده تیزر حضور داشتند.

اجرای نمایش ویتسک در دانشکده هنر

توسط | آثار دانشجویی, اخبار, تئاتر | One Comment

به گزارش سایت دانشکده هنر نمایش “ویتسک” به کارگردانی محمد رفیعی رودبالی دانشجوی دانشکده هنر از تاریخ ۲۳ لغایت ۲۷ اردیبهشت هر شب در پلاتوی دانشکده هنر اجرا شد. در این نمایش حمید قیصری پور، امیرحسین امیری کیا، ملیکا نخعی و بهنام بشارت به عنوان بازیگر و حمید قیصری پور به عنوان دستیار کارگردان، مرجان رضا زاده به عنوان منشی صحنه، جواد آدینه به عنوان طراح دکور، رامین ایمانی و پردیس مهرابی به عنوان طراح گریم، احمد قاسمی زاده به عنوان طراح پوستر و نیلوفر ذوالفقاری به عنوان عکاس پشت صحنه حضور داشتند.

انتشار شماره چهارم فصلنامه تخصصی ادبیات نمایشی و هنرهای تجسمی

توسط | اخبار | بدون نظر

شماره ی چهارم فصلنامه تخصصی ادبیات نمایشی و هنرهای تجسمی به مدیر مسئولی و سردبیری دکتر محمد مومنی با هدف هموار ساختن فضای پژوهش و گشودن امکان دسترسی دانشجویان، اساتید، و محققان رشته‌های گروه آموزشی هنر به آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در عرصه‌های هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی، و پژوهش‌های هنر، و نیز کمک به ارتقای سطح و میزان تولیدات علمی و دانشگاهی بومی به چاپ رسید ، برای مشاهده و دریافت نشریه بر روی لینک زیر کلیک کنید.

تقدیر از نیما نادرى در بیستمین جشنواره تئاتر دانشگاهى

توسط | اخبار, تئاتر, جشنواره, دانشجویان برتر | بدون نظر

به گزارش سایت دانشکده هنر در مراسم اختتامیه بیستمین جشنواره ى تئاتر دانشگاهى که به میزبانی تالار وحدت برگزار می گردید از نیما نادری دانشجوى دانشکده هنر دانشگاه دامغان تقدیر شد. در این دوره از جشنواره آقایان محمدرضا کبگانى و نیما نادرى در بخش نمایشنامه نویسى و حسین پوراسمعیل در بخش پوستر کاندید دریافت تندیس بودند که در نهایت از جمع دانشجویان دانشکده فقط نیما نادری موفق به دریافت لوح تقدیر جشنواره شد. لازم بذکر است که نمایش “بی مارى” به کارگردانى پوریا حیدرنژاد نیز در بخش تئاتر صحنه ای جز ٢١ نمایش نهایی بود.

اجرا تئاتر فیزیکال در دانشکده هنر دانشگاه دامغان

توسط | اخبار, تئاتر, دانشجویان برتر | بدون نظر

اجرایی بدیع از گروه بارلاک همراه با حضور بازیگر کودک

به گزارش سایت دانشکده هنر دانشگاه دامغان تئاتر فیزیکال “خنج خونین جنگ” به طراحی و کارگردانی زهرا کاظمی نژاد به مدت پنج شب در دانشکده هنر به اجرا درآمد . این نمایش از تاریخ ٩۶/٢/١۶ لغایت ٩۶/٢/٢٠ هرشب رأس ساعت ٢٠ اجرا شد.

اجرا نمایش “اجسام” در دانشکده هنر دانشگاه دامغان

توسط | اخبار, تئاتر, دانشجویان برتر | بدون نظر

به گزارش سایت دانشکده هنر دانشگاه دامغان نمایش اجسام به نویسندگی و کارگردانی حانیه قدوسی دانشجوی دانشکده هنر به مدت سه شب در پلاتو ۵۱۷ دانشکده هنر به اجرا در آمد . این نمایش از ٩۶/٢/١٨ لغایت ٩۶/٢/٢٠ هرشب ساعت ١٨ اجرا شد . اجرای آخر این نمایش به دلیل قطعی برق به یکشنبه ٩۶/٢/٢۴ ساعت ١٨ موکول شد.

درخشش نمایش دو جفت پوتین در هشتمین جشنواره وزارت بهداشت

توسط | اخبار, تئاتر, جشنواره, دانشجویان برتر | بدون نظر

اجرا نمایش بی ماری در دانشکده هنر دانشگاه دامغان

توسط | آثار دانشجویی, اخبار, تئاتر | بدون نظر

به گزارش سایت دانشکده هنر دانشگاه دامغان نمایش بی ماری به قلم نیما نادری و کارگردانی پوریا حیدرنژاد به مدت دو روز و در سه سانس در دانشکده هنر دانشگاه دامغان به شکلی خاص و نوین به اجرا در آمد . این اجرا در روز ٩۶/٢/١۶ ساعت ١٨ و روز ٩۶/٢/١٧ در ساعت های ١٨ و ٢٠ اجرا شد.